Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Dokumente,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Për qytetarin
 E-shërbimet
 
E-shërbimet
Tatimet
Formulare
Pjesëmarrja në vendimmarrje
 
E-ShërbimetTë nderuar qytetarë, Komuna e Tetovë ju mundëson që disa nga kërkesat të realizohen edhe nëpërmjet Internetit. Prandaj si për fillim ofron disa resurse për kryerjen më efikase të disa procedurave:

 

Në të ardhmen do të shtohen edhe shërbime të tjera për të lehtësuar kryerjen e obligimeve dhe nevojave që kanë qytetarët pranë organeve të administratës komunale.
       
 
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë, Maqedoni
Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014