Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Документи
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Документи
 Документи
 
Документи
Проекти
Урбанистички планови
 
Статут на ОпштинатаВрз основа на член 36 став 1 точка 1 од Законот за локална самоуправа (“Службен весник на РМ” бр.5/02) и член 21 од Законот за територијална организација на локалната самоуправа (“Службен весник на РМ” бр.55/04), Советот на општината Тетово на седницата одржана на ден 9.06.2006 година донесе СТАТУТ на Општината Тетово.

Статутот можете да го симнете подолу: 
       
 
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово, Македонија
Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014