Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat e mesme
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.M. 8 ShtatoriShkolla e Mesme Ekonomike  ”8 Shtatori" Tetove eshte themeluar nga Qeveria e Republikes se Maqedonise, me aktin e themelimit numer 23-1785/3 të datës 11.07.1996 për profilin arsimor Teknik i ekonomisë, me seli ne Tetovë në Rr. "Boris Kidric" p.n. me aktin nr. 11-339/1 te datës 21.01.1997 shkolla eshte verifikuar nga ana e Ministrisë per Arsim dhe kulturë fizike, dhe ështe regjistruar me aktin numer 5587/97 me date 29.12.1997 në Gjykatën themelore në Shkup me numrin regjistrues 1-69731.

Me vendim Nr.11-9/3 me datë 16.05.2006 nga Ministria per arsim dhe shkencë lejohet realizimi i arsimimit profesional  për profilin arsimor:teknik i ekonomis dhe teknik i juridikut nga drejtimi EKONOMIK JURIDIK TREGTAR .

Gjate vitit shkollor 2012/13 profili arsimor teknik i ekonomise realizohet ne paralelet prej vitit te I deri IV-te dhe profili teknik i juridikut realizohet ne vitin e I, II, III dhe IV me mesim ne gjuhen shqipe si dhe viti i I, II dhe i III-te me mesim ne gjuhen maqedone.

Shkolla numëron gjithsejt 116 punëtorë edhe atë 103 mësimdhënës, 6 administratorë (drejtori, ndihmës drejtori, pedagogu, sekretari, arkëtar, kontabilisti) dhe 7 personel tenik.

Adresa: “Boris Kidriç” P.N
Tel: 044 334-317; 350-120
E-mail: ekonomte@yahoo.com   
Dita e Patronatit: 8 Shtatori
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014