Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Komuna
 Këshilli i Komunës
 
Kryetarja e Komunës
Këshilli i Komunës
Administrata e Komunës
Ndërmarrjet dhe njësitë
 
Komisionet e këshillitI. KOMISIONI  PËR  ÇËSHTJE  MANDATORE, ZGJEDHJE  DHE  EMËRIME

Hatixhe Ceka,  kryetar 

Anëtarë:

Анастасија Блажевска                        

Горан Јовановски                              

Mërgime Beadini                                

Besar Durmishi                                      

Procesverbalist: Sanja Bilbiloska, Branka Jovanoska

Përkthyes:   Lulzime Qoku

 

II. KOMISIONI  STATUTAR –JURIDIK

Adnan Bilalli, kryetar

Anëtarë:

Elvira Ibraimi Rustemi     

Basri Mehmedalia                                        

Соња Трифуновска                               

Ивица Ѓорѓевски  (a.i jashtem) 

Procesverbalist: Sanja Bilbiloska,  Branka Jovanoska

Përkthyes:   Gjilimsere Ibrahimi

 

III. KOMISIONI PËR FINANSA DHE BUXHET

Besar Durmishi,  kryetar   

Nenad Janceski, anëtar i jashtëm

Rushadije Halili,   anëtar

Shpresa Ajdini, anëtar i jashtëm

Darko Obadic, anëtar i jashtëm

Procesverbalist: Sonja Toiq,  Flora Idrizi

Përkthyes:   Lulzime Qoku

 

IV. KOMISIONI PËR URBANIZËM DHE MBROJTJE  TË  MJEDISIT  JETËSOR

Zhive Aleksoski, kryetar

Ali Asani, anëtar,  

Besim Memedi, anëtar  

Mumin Tairi, anëtar

Jeton Sallahi, anëtar i jashtëm 

Procesverbalist:  Arianit Sallai,  Flora Idrizi

Përkthyes:   Gjilimsere Ibrahimi

   

V. KOMISIONI  PËR VEPRIMTARI  KOMUNALE(BOTORE)  

Aleksandar Veljanoski, kryetar,tel.mobil: 078/ 330-188

Stojançe Tripunoski, anëtar i jashtëm

Nexhadi Rexhepi, anëtar 

Ganimete Rexhepi, anëtar

Avni Rufati, anëtar

Procesverbalist: Flora Idrizi, Violeta Bilbiloska

Përkthyes:   Gjilimsere Ibrahimi

 

VI.KOMISIONI  PËR   MUNDËSI  TË  NJEJTA  MES  GRAVE DHE  BURAVE

Zana Kasa, kryetar

Mimoza Musa, anëtar

Milena Petrovska, anëtar i jashtëm

Lulzime Pajaziti, anëtar

Jusuf Selmani, anëtar

Procesverbalist: Radmilla Angelkovska

Përkthyes: Lulzime Qoku

 

VII. KOMISIONI  PËR  DHURATA  DHE  MIRËNJOHJE

Gjylshen Nuhi, kryetar

Laura Izairi, anëtar i jashtëm

Sonja Kocovska, anëtar

Mirko Vidoevski, anëtar i jashtëm

Veli Abduli, anëtarë

Procesverbalist:  Flora Idrizi, Violeta Bilbiloska

Përkthyes:   Gjilimsere Ibrahimi

              

VIII. КOMISIONI  PËR  VEPRIMTARI   PUBLIKE

Arif Selami, kryetar

Astrit Rahmani, anëtar

Rezarta Selimi, anëtar

Maja Dimitrievska, anëtar i jashtëm

Hatije Etemi, anëtar

Procesverbalist: Branka Jovanoska, Slagjana Pandilovska

Përkthyes:   Lulzime Qoku

                            

IX. KOMISIONI PËR VLERËSIMIN  E DËMEVE NGA FATKEQËSIT ELEMENTARE                  

Guxim Abdulai, kryetar, (anëtar i jashtëm)

Buran Alija, anëtar

Goran Haxhiiloski, anëtar

Valentina Stefanovska, anëtar

Mergime Beadini, anëtar

Procesverbalist: Slagjana Pandilovska, Sanja Bilbiloska

Përkthyes: Lulzime Qoku

 

X. КOMISIONI  PËR  MARËDHËNJE  MESË  BASHKËSIVE

Ramiz Aliti, kryetar

Sonja Andonov, anëtar

Ferdi Ismaili, anëtar

Mirce Blazhevski, anëtar

Buran Musliu, anëtar

Mustafa Hamdi, anëtar

Goran Vidacek, anëtar

Borislav Jorgacievski, anëtar

Ngadhnjim Memeti, anëtar

 

XI. КOMISIONI  PËR  RIORGANIZIMIN E NDËRMARRJES PUBLIKE KOMUNALE   EKZISTUESE ,,TETOVA –TETOVË

Teuta Arifi – kryetar

Hajrulla Asani – anëtar

Xhelal Ceka – anëtar,

Jasmina Jankullovska –anëtar,

Zoran Stankovski –anëtar,

Aleksandar Veljanovski -  anëtar

Erman Musai –anëtar

Procesverbalist:  Sanja Bilbiloska

Përkthyes:   Gjilimsere Ibrahimi

 

 

XII. KËSHILLI   PËR   MBROJTJEN  E  KONSUMATORËVE

Persona fizik

Lirim Izairi, kryetar  

Aleksandra Kirova, anëtar 

Tomisllav Dabeski, anëtar

Sait Ibishi, anëtar

Berat Ajrulla, anëtar 

Osman Ismaili, anëtar

Persona juridik

Stefanka Zdravkovska, anëtar

Raman Aliti, anëtar 

Remzi Shabani, anëtar 

Procesverbalist:   Sanja Bilbiloska, Sllagjana Pandilovska

Përkthyes:   Lulzime Qoku

 

XIII. KËSHILLI  KOMUNAL  PËR   SIGURI   NË  KOMUNIKACION

Danajlovski Vanço, AMS, kryetar

Anëtarë:

Zija Qamili

Rexhep Ismaili  MBP              

Dejan Damjanovski               

Svetislav Vucevski                

Muhamet Murati

Elmir Mustafa

Kasam Kasami           

Dejan Milevski                           

Ismail Demiri                     

Aleksandar Trifunovski           

Mumin Selmani                         

Bujamin Fejzullai                      

Mirosllav Siljanovski               

Procesverbalist:   Arianit Sallai              

Përkthyes:   Lulzime Qoku

 

 

XIV. KËSHILLI   DREJTUES TË QENDRËS PËR PUNË SOCIALE

Ali Hasani

Përkthyes:   Gjilimsere Ibrahimi

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014