Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Mediat dhe shtypi
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
TV KissTelevizioni Kiss ka filluar me emitim të programit në vitin 1994. Televizioni ka program gjatë 24 orëve dhe mbulon Tetovën dhe Gostivarin. 

Televizioni emiton program informativ në orën 17:00 dhe 22:00 me lajmet nga rajoni. TV Kiss është themelues dhe antar i TV rrjetit "Rrjeti +", antar i Institutit për mediume të Maqedonisë dhe bashkëpunon me organizata të mediumeve nga evropa juglindore.

TV Kiss është shoqëri private dhe mirëmbahet vetëm nga të hyrat e reklamave. Televizioni ka 30 të punësuar nga të cilët shumica në marëdhënie të rregullta pune.

Adresa: Rr. Bllagoja Toska Nr. 10
Tel/Faks: 044-334-565
E-mail: kiss@kiss.com.mk
Skype: televizijakisswww.kiss.com.mk


       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014