Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Hotelet dhe restorantet
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
HoteleTETOVË  
Hotel ATA PETROL Adresa: Autostrada Shkup-Gostivar
Tel: 044/333-028
Hotel DINAMIKA Adresa: Bul. Iliria pn
Hotel EMKA Adresa: Rr. Ilindenska pn., Tetovë
Tel: 044/331-145
Hotel LIRAK Adresa: Bul. Iliria Nr. 10 Tetovë
Tel: 044/338-578
Hotel PETROL KOMPANI Adresa: Studena Voda, Tetovë
Tel: 044/378-100
E-mail: petrolcompany@petrolcompany.com.mk
www.petrolcompany.com.mk
Hotel TIVOLI Adresa: Bul. Iliria 19 Tetovë
Tel: 044/352-370
E-mail: tivoli@tivoli.com.mk
www.tivoli.com.mk
   
KODRA E DIELLIT  
Hotel BORA Tel: 044/361-106
Hotel KODRA E DIELLIT Tel: 044/361-108
Hotel SCARDUS Tel: 044 361 228
E-mail: info@hotelscardus.com
www.hotelscardus.com
Hotel SLAVIJA Tel: 044/361-122
Hotel TETEKS Tel: 044/361-065
   

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014