Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Hotelet dhe restorantet
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
RestoranteArbi Adresa: Bul. Iliria 84
Tel: 044/335-616
Arra Adresa: Van Vardarska 13
Tel: 044/346-222
Bela Mia Adresa: Goce Delçev 108
Tel: 044/331-332
Belvedere Adresa: Jane Sandanski 1
Tel: 044/342-571
Cufi Adresa: Ilindenska pn
Tel: 070/556-555
Delfin Adresa: Bul. Iliria 18
Tel: 044/339-125
Delfina Adresa: Bul. B. Toska 37/17
Tel: 044/334-086
Dubrovnik Adresa: Jane Sandanski 116
Tel: 070/393-222
Elektra Adresa: Rr. 120 Nr. 2
Tel: 044/339-190
Liraku Adresa: Bul. Ilirija 10
Tel: 044/338-578
Lura Adresa: Bul. Iliria 44
Tel: 044/331-441
Matoshi Adresa: Gajre
Tel: 070/618-664
Pastrmka Adresa: Dervish Cara 3
Tel: 044/335-633
Petrol Kompani Adresa: Studena Voda  pn.
Tel: 044/378-100
Potpor Adresa: Ilindenska 45
Tel: 044/333-795
Princ Adresa: M.A. Çento pn.
Tel: 044/334-131
Sirena Adresa: Bul. Iliria pn.
Tel: 044/335-701
Sole Adresa: Jane Sandanski 98
Tel: 044/333-238
Tivoli Adresa: Bul. Iliria 19
Tel: 044/352-370       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014