Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. Andrea Savevski-QiqishAktiviteti arsimor i shkolëls realizohet nga viti 1956, në ndërtesën aktuale që nga viti 1961. Ajo është vendosur në pjesën e vjetër të qytetit, rruga. I.R.Lola nr.46.

Më parë në shkollë mësonin 650 nxënës në 29 klasa. Sot  në shkollë mesojnë 360 nxënës në 23 klasë, 2 klasë për fëmijët me nevoja të veçanta dhe 1 klasë për kujdesin.

Numri i objekteve

Mësimi zhvillohet në një ndërtesë me dy dhoma ndihmëse(klasë). Mësimi  realizohet në dy ndërrime. Ndërrimi i parë për klasët e larta, ndërsa ndërrimi i dytë me klasët e ulta.

Shkolla numëron gjithsejt 45 punëtorë edhe atë 33 mësimdhënës, 3 administratorë (drejtori, pedagogu, sekretari), 2 defektolog dhe 7 personel tenik.

Adresa: “Ivo Ribar Llolla”  Nr.46
Tel: 044 336-020
E-mail: um_askikis_tetovo@yahoo.com  
Dita e Patronatit: 9 Maj
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014