Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Инфо
 Хотели и ресторани
 
Хотели и ресторани
Медиуми и печат
Банки
Транспорт
 
ХотелиTETОВО  
Хотел АТА ПЕТРОЛ Адреса: Автопат Скопје-Гостивар
Teл: 044/333-028
Хотел ДИНАМИКА Адреса: Ilirija pn
Хотел ЕМКА Адреса: Бул. Илинденска бб
Teл: 044/331-145
Хотел ЛИРАК Адреса: Бул. Илириа бр, 10
Teл: 044/338-578
Хотел ПЕТРОЛ КОМПАНИ Адреса: Студена Вода бб, Тетово
Teл: 044/378-100
E-mail: petrolcompany@petrolcompany.com.mk
www.petrolcompany.com.mk
Хотел ТИВОЛИ Адреса: Бул. Илириа бр. 19
Teл: 044/352-370
E-mail: tivoli@tivoli.com.mk
www.tivoli.com.mk
   
ПОПОВА ШАПКА  
Хотел БОРА Teл: 044/361-106
Хотел ПОПОВА ШАПКА Teл: 044/361-108
Хотел СКАРДУС Тел: 044 361 228
E-mail: info@hotelscardus.com
www.hotelscardus.com
Хотел СЛАВИЈА Teл: 044/361-122
Хотел ТЕТЕКС Teл: 044/361-065
   

 
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014