Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Инфо
 Хотели и ресторани
 
Хотели и ресторани
Медиуми и печат
Банки
Транспорт
 
РестораниAрби Адреса: Бул. Илириа 84
Tel: 044/335-616
Aра Адреса: Ван Вардарска 13
Tel: 044/346-222
Бела Миа Адреса: Гоце Делчев 108
Tel: 044/331-332
Белведере Адреса: Jане Сандански 1
Tel: 044/342-571
Цуфи Адреса: Илинденска бб
Tel: 070/556-555
Делфин Адреса: Бул. Илириа 18
Tel: 044/339-125
Делфина Адреса: Бул. Б. Тоска 37/17
Tel: 044/334-086
Дубровник Адреса: Јане Сандански 116
Tel: 070/393-222
Електра Адреса: Ул. 120 бр. 2
Tel: 044/339-190
Лирак Адреса: Бул. Илириа 10
Tel: 044/338-578
Лура Адреса: Бул. Илириа 44
Tel: 044/331-441
Матоши Адреса: Гајре
Tel: 070/618-664
Пастрмка Адреса: Дервиш Цара 3
Tel: 044/335-633
Петрол Компани Адреса: Студена Вода бб.
Tel: 044/378-100
Потпор Адреса: Илинденска 45
Tel: 044/333-795
Принц Адреса: М.А. Ченто бб
Tel: 044/334-131
Сирена Адреса: Бул. Илириа бб.
Tel: 044/335-701
Соле Адреса: Јане Сандански 98
Tel: 044/333-238
Тиволи Адреса: Бул. Илириа 19
Tel: 044/352-370       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014