Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Bankat
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
BankatBankat në Tetovë

ALPHA BANK

Adresa: Bul. Iliria 112, Tetovë
Tel: 044 333 309
Fax: 044 338 939
E-mail: tetovo@alphabank.com.mk
www.alphabank.com.mk

HALKBANK

Adresa: Bul. Iliria 19, Tetovë
Tel: 044 350 141
E-mail: branchtetovo@halkbank.mk
www.halkbank.com.mk

KOMERCIJALNA BANKA

Adresa: Rr. Vidoe Smilevski Bato 60, Tetovë
Tel: 044 344 210
E-mail: contact@kb.com.mk
www.kb.com.mk

NLB TUTUNSKA BANKA

Adresa: Rr. T.C Merxhan, hyrja 1, kati 1
Tel: 044 356 700, 044 356 702
Еmail: tb.tetovo@tb.com.mk
www.nlbtb.com.mk

OHRIDSKA BANKA

Adresa: Rr. Ilindenska Nr. 1, Tetovë
Tel: 044 353 430
E-mail: obinfo@ob.com.mk
www.ohridskabanka.mk

PROCREDIT BANK

Adresa: Rr. Metodija Аndonov Çento Nr.1
Tel: 044 356 730
Email :infote@procreditbank.com.mk
www.procreditbank.com.mk

SPARKASSE BANK

Adresa: Bul. Iliria 10 , Tetovë
Tel: 044 353 700
E-mail: contact@sparkasse.mk
www.sparkasse.mk

STOPANSKA BANKA

Adresa: Bul. Iliria 32, Tetovë
Tel: 044 334 655
E-mail: sbank@stb.com.mk
www.stb.com.mk

UNIBANK

Adresa: Bul. Iliria 40, Tetovë
Tel: 044 352 100
E-mail: tetovo@unibank.com.mk
www.unibank.com.mk
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014