Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. BesaAktivitetin edukativo-arsimore shkolla “Besa” e fshatit Veshallë e ka filluar më 22 dhjetor 1945 me emrin “Agimi” . Këtë emër e ka mbajtur 4 vite, po ashtu edhe shkolla periferike e fshatit Bozovcë me emrin “SHARRI” . Aktivitetin si shkollë qendrore e ka vazhduar deri më 31.08.1970.

Nga 01.09.1970 i bashkangjitet shkollës qendrore “JETA E RE” - “REXHEP VOKA” të fshatit Shipkovicë deri më 29.08.2000. Shkolla fillore “Besa” e fsh. Veshallë bëhet më vete nga 30.08.2000 me sh.f. periferike të fsh.Bozovcë. Dita e shkollës është 28 Nëntori.

Në shkollën fillore qendrore të fsh.Veshallë mësimi realizohet në 9 paralele edhe ate prej klasës së parë e deri në të tetën – nëntëvjeçare.

Poashtu edhe në shkollën fillore periferike “BESA” të fshatit Bozovcë, mësimi realizohet në 9 paralele edhe ate prej klasës së parë (gjashtë vjeçare) e deri në të tetën – nëntëvjeçare.
Mësimi realizohet në dy objekte dhe dy ndrime gjithsejtë në 18 paralele me 129 nxënës.
Sot Shkolla numëron gjithsejt 19 punëtorë edhe atë 15 mësimdhënës, 1 administratorë (drejtori) dhe 3 personel tenik.

 

Adresa: Fshati Veshallë
Tel: 076-499-060
E-mail: shkolla_besa@mail.net.mk
Dita e Patronatit: 28 Nëntori
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014