Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. Rexhep VokaMësimi në kte shkollë zhvillohet që nga viti 1917 deri më ditën e sotme.Me aktvendimin me nr.06-11777/1 prej 20.09.1945 vjeti e miratuar nga ana e Këshillit popullor rrethi i Tetovës është themeluar si shkollë fillore.

Në vitin 1962 shkollës i bashkangjitet SHF "Liria" fshati Brodec. Në vitin 1970 i bashkangjitet SHF "Besa" fshati Veshallë deri më 30.08.2000 vjeti. Titulli(emri) i shkollës i është ndryshuar disa herë dhe ate prej vitit 1945 deri 1950 e ka pasur "Bab Duda" prej vitit 1950 deri 1953 e ka pasur "Rexhep Voka" prej vitit 1953 e ka pasur "Jeta e Re" deri më 1993 v,ndërsa prej vitit 1993 deri më ditën e sotme e ka "Rexhep Voka"

Në vitin shkollor2012 /2013 numri nxënësve është 361 nx.Numri i paraleleve është 24. Mësimi zhvillohet në dy gjuhë dhe në dy objekte shkollore.

Shkolla numëron gjithsejt 44 punëtorë edhe atë 35 mësimdhënës, 3 administratorë (drejtori, pedagogu, sekretari) dhe 6 personel tenik.

 

Adresa: Fshati Shipkovicë; 1217 Tetovë
Tel: 044 364-416
E-mail:rexhep_voka@mail.net.mk
Dita e Patronatit: 28 Nëntori
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014