Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. IstikballShkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edhe 2 shkolla periferike në fshatin Gajre dhe fshatin Lisec. Historiku i Shkollës “Istikball” daton nga viti 1951. Në fillim mësimi  zhvillohej vetëm në gjuhen Turke. Më vonë mësimi filloi të zhvillohet  edhe në paralelet ne gjuhen Shqipe  dhe Maqedone. Sot, në shkollën tonë procesi edukativo–arsimor zhvillohet në tre gjuhë edhe ate: Gjuhën shqipe dhe turke prej klasës së I-VIII dhe gj.maqedone prej klasës I-V.

Në shkollën qëndrore  gjithsejtë ka 56 paralele, mësojnë në  28 mësojtore. Në ndërtesat në shkollat periferike në fshatrat Gajre dhe Lisec procesi edukativo-arsimor zhvillohet  në dy shkollat  me nga 9 paralele prej  kl. I-VIII gjithsejtë  me 18 paralele me  mësim në gjuhën  shqipe.

Shkolla numëron gjithsejt 120 punëtorë edhe atë 102 mësimdhënës, 7 administratorë (drejtori, pedagogu, sekretari, аrkëtarë, sociolog dhe 2 ndihmës drejtor) dhe 11 personel tenik.

Adresa: Vëllezërit Milladinovi Nr.85
Tel: 044 339-139
E-mail: istikbal_tetove@yahoo.com 
Dita e Patronatit: 17 Maj
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014