Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. Goce DelçevShkolla fillore “Goce Dellçev” është e lokalizuаr në pjesën qendrore të Bashkësisë Vendore “Ilo Anteski Smok”, në rrugën Ivo Ribar Llolla Nr. 96.  Shkolla fillore “Goce Dellçev” filloi me punë me 24 dhjetor të vitit 1944, si shkollë katër vjeçare me gjithësej 14 paralele me 632 nxënës me emrin Sh.f. “Marshall Tito”.

Nga viti shkollor 1956/1957 zmadhohet në shkollë tetëvjeçare me 30 paralele me  900 nxënës, ndërsa nga  1 shtatori i vitit 1993  shkolla jonë riemërtohet ne sh. f. “Goce Dellçev”. Nga gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 1976 / 1977 për nevojat e shkollës u ndërtua ndërtesë e re shkollore, dhe nga atëherë kushtet për realizimin e arësimit bashkëkohor janë dukshëm më të mira.

Sot në të mësimin e ndjekin nxënësit në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe, nga klasa e parë deri në klasë të tetë. Mësimi në të dy gjuhët realizohet në një objekt të përbashkët. Shkolla numëron gjithsejt 56 punëtorë edhe atë 42 mësimdhënës, 5 administratorë (drejtori, 2 pedagog, sekretari, psikologu) dhe 9 personel tenik. 

Adresa: “Ivo Ribar LlollaL.B”  Nr.96
Tel: 044 331 810
E-mail: goce_delcev_te@hotmail.com   
Dita e Patronatit: 4 Maj
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014