Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. Naim FrashëriShkolla me punë të rregullt mësimore ka filluar në vitin 1969. Në fillim objekti i shkollës i ka plotësuar nevojat e përgjithshme për mbajtjen e mësimit të rregullt, por me kohë, për shkak të migracionit të madh të popullësisë në rajonin e shkolllës, ajo me kohë është ballafaquar me mungesën e lokalit dhe me numrin e madh të nxënësve.

Në vitin 2009 me donacion të firmës “Ecolog” u bë renovimi i tërësishëm i objektit të shkollës dhe i tereneve sportive, parkingut dhe rrethojës së oborrit. Me këtë shkolla fitoi një pasqyrë krejt tjetër duke u mundësuar nxënësve dhe arsimtarëve punë në kushte normale. Vitin shkollor 2012/2013 shkolla fillore “Naim Frashëri“ do ta fillojë me këtë numër të paraleleve dhe të nxënësve. 

Adresa: “Rruga 113”  Nr.7
Tel: 044 331-662
E-mail: nejazi.bexheti@hotmail.com, xhemali_b@yahoo.com   
Dita e Patronatit: 25 Maj
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014