Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. Kirili dhe MetodijShkolla është e  emërtuar si SH.F. “Kirili dhe Metodij”, me seli  në Tetovë. Themelues  është  Komuna e Tetovës. Ka filluar me punë më vitin 1988, si shkollë ku nxënësit do fitojnë arsimin fillor në dy gjuhë mësimore: maqedonisht dhe shqip.


SHF “Kirili dhe Metodij”  është shkollë qendrore,  në kuadër të së cilës  është edhe shkolla periferike në fshatin Falish. ShF “Kirili dhe Metodij” është e vendosur,  në trekëdëshin e rrugëve “Blagoja Toska”, “Vidoe Smilevski-Bato” dhe “Ilindenska”, pjesë e qytetit  të Tetovës, në territorin e Bashkësiss  lokale “Teteks”. Në BL në fjalë, komuniteti  është me përbërje multietnike: shqiptarë, maqedonas, romë e të tjerë.

Gjithesejt  numri i përgjithshëm i nxënësve në shkollë  arrin  840 nxënës, nga të cilët 90% shqiptar dhe 10%  maqedonas, në 35 paralele,  nga të cilat 27 në gjuhën shqipe dhe 8 paralele në gjuhën maqedonase.  Shkolla  punon në dy ndrime. Shkolla numëron gjithsejt 69 punëtorë edhe atë 56 mësimdhënës, 3 administratorë (drejtori, pedagogu, sekretari) dhe 10 personel tenik.

 

Adresa: “Video Smilevski Bato”  pn   
Tel: 044 337 780     
E-mail: um_kim_tet@yahoo.com      
Dita e Patronatit: 24 Maj  

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014